dijous, 27 de gener del 2011

UN DIA ABANS...

Falten poques hores per la presentació de "La Capsa Tonta" i, com si fos una "puesta de largo" d'una altra època, hem deixat el local net i polit, el vestit llarg, la cara pintada i el rau-rau a la panxa de les ocasions especials. I com en les películes americanes, en les que el noi porta un ramet de flors per posar al canell de la noia, hem procurat pensar en els detalls, en les petites coses que ens agraden i que pensem que us poden agradar.

També pensem en com poder explicar-vos tota l'allau d'idees que tenim al cap, com se'ns ordenen i se'ns desordenen, i en els projectes que ens fan il.lusió. Tots i totes sou part imprescindible de "La Capsa Tonta", sense vosaltres no té sentit. Per això volem ser obertes i volem que decidiu cap a quins camins ens pot portar tot això.

I això és gairebé tot el que us volem dir aquesta nit perquè demà, de tu a tu, podrem parlar de la resta. Només us adjuntem el correu que hem enviat aquests dies als nostres contactes. Ara és una carta oberta:

"Som la Gemma, la Lídia i la Núria i suposem que ja saps ( o si no ara t'expliquem) que últimament estem immerses en un nou projecte, "La Capsa Tonta".
"La Capsa Tonta", en resum,  és una associació que pretén agrupar persones amb interessos creatius, ja siguin de caire més artístic (com pintura, fotografia...), ja siguin més de la cultura de les coses fetes a mà ( i amb el cor) com ara la mitja, el ganxet... I la nostra intenció és poder dur-ho a terme a través d'exposicions, tallers, cursos... En fi, el que ens vingui en ment i de gust ( a nosaltres i vosaltres)
I explicat això, que ja sabem que és molt abstracte però , ara per ara, tampoc no sabem aclarir-t'ho gaire més, et volem convidar a la propera inauguració: Hem estat treballant intensament (lluitant contra el fred d'aquests dies i contra la pols d'un local que feia temps que no s'obria) per tenir-ho tot a punt i, poder explicar-vos, de tu a tu, què som, què pretenem, què volem aconseguir i, també, que esperem de les persones del nostre entorn, que són les que, al cap i a la fi, són els que faran que els engranatges d'aquest projecte girin i treballin.
Doncs això, que ens faria moltíssima il.lusió que vinguéssis i brindéssis amb nosaltres per la salut del nostre projecte el dia 28 de gener a les 8 del vespre (després de la encesa de les iluminàries de les Decennals) al nostre local del C. St. Oleguer."
Salut i idees!"

divendres, 21 de gener del 2011

INAUGUREM! Div.28/01/11 - 20:00H

Estem molt contentes de poder-vos informar de la data i hora de la presentació de La Capsa Tonta.
Serà divendres dia 28 de gener a les 8 del vespre, el mateix dia que la inauguració de les Festes Decennals de la Candela 2011, just després de l'encesa de les iluminàries.
Us hi esperem a tots i a totes!

dijous, 20 de gener del 2011

DESTAPANT LA CAPSA




Emocionant reunió la que vam tenir ahir a la nit, petits projectes i grans idees van anar sortint de la capsa.















Aviat ens veurem a la gran inauguració, aneu-vos preparant que queda poc!