dissabte, 26 de febrer del 2011

IMATGES DEL TALLER D'INICIACIÓ AL GANXET (26/02/11)


El nostre primer taller a La Capsa Tonta i estem molt contentes! Molt bon ambient: Gent ben diferent,  dones ben diferents, amb ganes d'entendre'ns i d'aprendre. Poc a poc però amb els canells decidits. Xocolateta i melindros per esmorzar. Fils de colors. Riures. Nusos. Punts que es desfeien. Punts que es tornaven a fer.
Moltíssimes gràcies, noies maques!!!!!!















dijous, 10 de febrer del 2011

INAUGURACIÓ DE LA CAPSA TONTA


Per fi! Ara ja sí que us ensenyem totes les fotos (que no són masses perquè estavem immerses en mil converses molt productives i interessants com per estar pendents de la càmera - com si no coneguéssim fotògrafs-) del dia de la inauguració.
I era això, justament això.  
Moltíssimes gràcies als/les que éreu allà amb nosaltres recolzant-nos i servint cava, però també moltes gràcies a tothom que s'ha disculpat per no poder venir (que el dia no acompanyava, ho sabem), i moltes gràcies a tothom que no va venir però té curiositat i ens pregunta (o no ens pregunta, però la té).























Aquests dies, per les festes, hem tingut tancat. Necessitavem fer balanç, números i preparar els nous cursos/tallers. Ja en tenim alguns d'encarrilats, a punt a punt de sortir del forn! NYAAAAAM!


A partir d'aquest dissabte 26 de febrer, La Capsa Tonta estarà oberta tots els dissabtes de les 10 del matí a les dues de la tarda. Recordeu que podeu passar per parlar, per aprendre, per comprar productes d'artesans locals, per exposar... en definitiva, pel què us vingui de gust. US HI ESPEREM!


dimarts, 1 de febrer del 2011

LA FLORETA MÉS MACA QUE MAI ENS HAN TIRAT

Sí que és veritat que us hem d'explicar un munt de coses i us hem d'ensenyar un munt de fotos de la presentació del passat 28 de gener. Però estem immerses en les festes decennals, deixeu-nos disfrutar-les i aviat aviat us prometem una entrada com cal ensenyant-vos tots els detalls! 
Us avancem que, per contra del fred del carrer, de la pluja que queia amb força, "La Capsa Tonta" es va omplir d'escalforeta humana, de la que recomforta de veritat. I vam poder apropar el nostre projecte a molta gent i vam rebre molts ànims i moltes propostes.
També vam poder anunciar quins tallers tenim en preparació. Aviat també, podrem concretar i obrir-los a tothom:


Però, en realitat, el motiu d'aquesta entrada és per compartir una de les coses més boniques que ens han dit sobre el nostre projecte, el Xavi, amb tota la seva capacitat creadora (que és molta) ens va escriure:

"Tot i així deixa'm dir-te que tot  fa un flaire d'aquells que atrapen a les consciències amb gana...com el potit poti d'olors que s'escapen del balcons als migdies de processó...aquells de carn d'olla, gall d'indi i canelons!! 
Sembla un projecte apassionant! 
Molta sort!"

Moltíssimes gràcies, Xavi!