dijous, 10 de febrer del 2011

INAUGURACIÓ DE LA CAPSA TONTA


Per fi! Ara ja sí que us ensenyem totes les fotos (que no són masses perquè estavem immerses en mil converses molt productives i interessants com per estar pendents de la càmera - com si no coneguéssim fotògrafs-) del dia de la inauguració.
I era això, justament això.  
Moltíssimes gràcies als/les que éreu allà amb nosaltres recolzant-nos i servint cava, però també moltes gràcies a tothom que s'ha disculpat per no poder venir (que el dia no acompanyava, ho sabem), i moltes gràcies a tothom que no va venir però té curiositat i ens pregunta (o no ens pregunta, però la té).























Aquests dies, per les festes, hem tingut tancat. Necessitavem fer balanç, números i preparar els nous cursos/tallers. Ja en tenim alguns d'encarrilats, a punt a punt de sortir del forn! NYAAAAAM!


A partir d'aquest dissabte 26 de febrer, La Capsa Tonta estarà oberta tots els dissabtes de les 10 del matí a les dues de la tarda. Recordeu que podeu passar per parlar, per aprendre, per comprar productes d'artesans locals, per exposar... en definitiva, pel què us vingui de gust. US HI ESPEREM!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada