dilluns, 12 de març del 2012

ÉS UN ADÉU?


Hem cregut convenient compartir amb vosaltres una notícia important (almenys per nosaltres)

Hem decidit aturar indefinidament el projecte La Capsa Tonta amb el format que tenia fins ara.

Aquesta decisió, fruit d’una llarga reflexió ha estat presa des de l’acord comú entre totes. Las raons són diverses, però bàsicament es deu a les moltes tasques que la nostra vida diària ens obliga a combinar. La Capsa Tonta és un projecte molt xulo, amb el que hem disfrutat moltíssim perquè, al cap i a la fi, aquest era el nostre principal objectiu: Passar-nos-ho bé alhora que coneixiem gent amb qui compartir els nostres interessos i el nostre gust per les coses fetes a mà.
En realitat no ens esperàvem aquesta gran acollida que hem tingut i estem molt satisfetes i contentes però, per altra banda, gestionar un projecte que s'havia dimensionat d'aquesta manera -i fer-ho bé- ens obliga a destinar uns recursos i un temps que, malauradament, no tenim.
Però podem deixar que La Capsa Tonta s'esvaeixi així? Després de tanta feina, d'haver conegut gent tant i tant guai, d'haver après tantes coses? Ens neguem a fer un punt i final. I com queden les coses? Per una banda, deixem definitivament el local del carrer St. Oleguer i (per molta llàstima que ens faci) ja no hi haurà tallers programats cada trimestre.
Però sí que hi ha un punt i seguit: Volem continuar amb els "Dimecres a l'Antic", volem seguir oferint-vos (quan ens/us vingui de gust) algun taller (qui sap, potser a algun espai que ens cedeixi l'ajuntament, aqui queda), volem organitzar sortides amb gent interessada pel món de les coses fetes a mà... Això sí, sense pressions de calendari, al nostre ritme i pendents de les vostres propostes.

Finalment, no tenim més que paraules de gratitud per a tots aquelles persones que ens heu recolzat i seguit. Hem conegut gent fantàstica, gent molt treballadora, apassionada. Són totes aquestes persones les que heu donat sentit al nostre projecte. Us enviem una abraçada ben gran per a tots i totes, i esperem que les coses que heu après segueixin tenint un espai en el vostre dia a dia.
Nosaltres ajustem les pestanyes de la Capsa Tonta però ens costa una mica, està tant plena de bones sensacions!!!!
Gemma, Lídia i Núria

Clica AQUÍ si vols aber més coses del manifest Holstee 



3 comentaris:

  1. quina mala notícia!!! mai he pogut disfrutar del vostre projecte ja que visc a Lleida, però idees com aquestes són les que falten a molts i molts llocs.
    Endavant amb els nous reptes!! espero que els que estem lluny poguem disfrutar algun dia d'aquestos!!!

    ResponElimina
  2. no és pas un adéu...m'agrada més dir fins ara!X

    ResponElimina
  3. Noies, no us un prengueu com una cosa dolenta, heu disfrutat, heu après, heu ajudat... com molt bé dieu un munt de bones sensacions.
    Ara comença una nova etapa, que segur que també us anirà força bé, amb nous projectes, ilusions, alegries, igual que quan vau començar amb la Capsa Tonta.
    La vida va agafant revolts que ens fan sortir del camí o que ens fa canviar de curs, i que moltes vegades dolen pendre decisions, però quedeu-vos amb els bons records.
    Gràcies per tot aquest temps que ens heu donat, que hem compartit.
    I ens veiem els dimecres a l'Antic, que fa molts dies que no tinc mainadera i no puc baixar i us trovo molt a faltar!!
    Petons dolços!!

    ResponElimina